Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Α.Ο. Τελαμώνας Σαλαμίνας 0-3 σετ. Για το αναβληθέν παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ

IMG-8941-volley-saronikos-2.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Το Σάββατο το μεσημέρι διεξήχθη η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ ανάμεσα στον Σαρωνικό και τον Τελαμώνα, η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 5 Φεβρουαρίου αλλά είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η ομάδα της Σαλαμίνας επικράτησε με 3-0 σετ του Σαρωνικού, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο καθώς ο Τελαμώνας ήταν σαφώς ανώτερος. Το πρωτάθλημα βρίσκεται αισίως στην 3η αγωνιστική, με τους δυο αντιπάλους να βρίσκονται μέχρι και πριν το παιχνίδι, στην 1η θέση χωρίς απώλεια βαθμών. Πλέον ο Τελαμώνας συνεχίζει αήττητος (3 αγώνες-3 νίκες), με την ομάδα της Αίγινας να έχει σε τρεις αγώνες, δυο νίκες και μια πλέον ήττα. Το παιχνίδι έγινε στο κλειστό του ΕΠΑΛ με την παρουσία των φιλάθλων και των δυο ιστορικών ομάδων, να είναι εντυπωσιακή. 

Οι δυο αντίπαλοι παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο βόλεϊ, έδειξαν ότι δικαίως βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στα αγωνιστικά, η ομάδα της Σαλαμίνας έδειξε να πατάει καλύτερα στο τάραφλεξ κατά την διάρκεια και των τριών σετ, φτάνοντας έτσι στην νίκη. Από την άλλη ο Σαρωνικός αν και μπήκε νωθρά στο 1ο σετ, εμφανίστηκε σαφώς πιο ανταγωνιστικός στα δυο επόμενα, βάζοντας δύσκολα ειδικά στο 2ο σετ στη δυνατή ομάδα του Τελαμώνα. Οι νεαρές αθλήτριες της Σβέτλας Βασίλεβα παρά την ήττα, κέρδισαν το χειροκρότημα των φίλων του Σαρωνικού, καθώς οι τελευταίοι είδαν μεγάλη προσπάθεια και πάθος από εκείνες, παρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Διαιτητές ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου. Την επόμενη αγωνιστική (4η) ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει και πάλι τον Τελαμώνα, αυτή τη φορά στο κλειστό ‘Γεώργιος Καραϊσκάκης’, στην Σαλαμίνα. 

Τα σετ 6-25, 22-25, 17-25. 
Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Αλευροπούλου, Δεδεγκίκα, Κοτρώτσιου, Λιότσου (λ), Κλαρκ, Λαδά, Λούβαρη, Μπόγρη, Πιτσιλού, Τζάνι, Υζεηράι, Στρατηγού (λ), Τριανταφύλλου, Χαλδαίου/Λοράνδου. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png