Α.Ο. Τελαμώνας Σαλαμίνας-Α.Ο.Α. Σαρωνικός 3-1 σετ. Για την 4η αγωνιστική των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-9103-volley-saronikos.jpg
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Τελαμώνα στην Σαλαμίνα, την Κυριακή το μεσημέρι. Το ντέρμπι της αγωνιστικής έφερε αρκετό κόσμο στο κλειστό ‘Γεώργιος Καραϊσκακης’, ο οποίος είναι σίγουρο ότι έφυγε ικανοποιημένος από το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες των ιστορικών νησιών.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η ομάδα του Τελαμώνα πήρε τελικά την νίκη, εκμεταλλευόμενη κυρίως τόσο την έδρα της όσο φυσικά και την ποιότητα της. Από την άλλη η ομάδα της Σβέτλας Βασίλεβα παρά την κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια (Σάββατο και Κυριακή), εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστική και αν είχε λίγο παραπάνω την τύχη προς το μέρος της, θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα με διπλό από την Σαλαμίνα (βλ. 3η αγωνιστική Ευριπίδης Σαλαμίνας-Α.Ο.Α. Σαρωνικός 0-3 σετ).

Στα αγωνιστικά τώρα, οι κυανοκίτρινες της Σαλαμίνας μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο την καλή άμυνα αλλά και τα επιθετικά σέρβις, πήραν το 1ο σετ με 25-15, με τις μπλε πάντως της Αίγινας να έχουν σε γενικές γραμμές καλή εικόνα, αλλά τους έλειπε η συνοχή. Στο 2ο σετ και πάλι ο Τελαμώνας μπήκε πιο καλά στο τάραφλεξ του κλειστού ‘Καραϊσκάκης‘, με τον Σαρωνικό όμως να ανακάμπτει και με μεστή εμφάνιση στη συνέχεια να φτάνει εύκολα στο 25-16 και να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 3ο σετ αν και η ομάδα της Αίγινας είχε την ψυχολογία μετά την κατάκτηση του 2ου, εμφανίστηκε αναίτια αγχωμένη με αποτέλεσμα η ποιοτική ομάδα του Τελαμώνα να το εκμεταλλευτεί και με το άνετο 25-7, να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Το 4ο σετ ήταν ντέρμπι μέχρι μέσα σε όλα να εμφανιστεί και η κόπωση των φιλοξενούμενων από τα συνεχή παιχνίδια. Οι μικρές της Σβέτλας Βασίλεβα υπέπεσαν σε αρκετά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχες και με 25-12 έκαναν το 3-1. 

Στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. 

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο παιχνίδι των δύο γειτονικών νησιών, με την ομάδα της Σαλαμίνας να παίρνει το τρίποντο. Από την άλλη παρά το άτυχο αποτέλεσμα, ικανοποίηση επικρατεί από την προσπάθεια αλλά και την εικόνα των αθλητριών του Σαρωνικού, με την τεχνικό των νησιωτών να δίνει τα εύσημα στην ομάδα της για το κατά διαστήματα ωραίο και ορθό βόλεϊ που έπαιξαν οι βολεϊμπολίστριες της. 
"Η εικόνα μας ήταν καλή σε γενικές γραμμές. Είχαμε προβλήματα κόπωσης και η προετοιμασία μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε μετ’ εμποδίων. Παρόλα αυτά έμεινα ικανοποιημένη από την εικόνα μας. Έγιναν κάποια λάθη αλλά θα τα διορθώσουμε", τα λόγια της Σβέτλας Βασίλεβα στο Aegina Portal. 

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η συνάντηση μετά από χρόνια της έμπειρης προπονήτριας του Σαρωνικού, με μια παλιά αθλήτρια της. Κατά την προσέλευση των διαιτητών στο κλειστό ‘Γεώργιος Καραϊσκάκης’, η μια εκ των δύο διαιτητών η κ. Ειρήνη Αθανασοπούλου μόλις είδε την Σβέτλα Βασίλεβα πήγε προς το μέρος της και είχε θερμή αγκαλιά με την τελευταία να εκπλήσσεται ευχάριστα. Οι δύο κύριες είχαν πολλά να πουν, καθώς η κ. Ειρήνη Αθανασοπούλου υπήρξε αθλήτρια της Σβέτλας Βασίλεβα στον Ασκληπιό Τρικάλων τη σεζόν 2018-2019. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης η νεαρή διαιτητής κατευθύνθηκε προς τον πάγκο του Σαρωνικού, και μίλησε στα κορίτσια της ομάδας για την προπονήτρια και άνθρωπο Σβέτλα Βασίλεβα. "Να γνωρίζετε ότι είναι σπουδαία προπονήτρια και εξαιρετικός άνθρωπος. Εμένα προσωπικά πέραν από την ομάδα μου τότε, με βοήθησε να μάθω και να αγαπήσω το άθλημα και φυσικά η βοήθεια της στην εξέλιξη μου στο βόλεϊ ήταν καταλυτική. Να την ακούτε και να της έχετε εμπιστοσύνη. Συγχαρητήρια για την σημερινή εικόνα σας και το σωστό βόλεϊ που παίξατε. Είμαι πολύ χαρούμενη που ξανά είδα την κόουτς και φυσικά το έργο που συνεχίζει να παράγει", τα λόγια της Ειρήνης Αθανασοπούλου. 

Πρώτη διαιτητής ήταν η Χριστίνα Μουτεσίδη. Τα σετ 25-15, 16-25, 25-7, 25-12.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ερμή Περάματος εκτός έδρας. 
Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μπόγρη, Λιότσου (λ), Κοτρώτσιου, Δεδεγκίκα, Κλαρκ, Υζεηράι, Στρατηγού (λ), Χαλδαίου/Λοράνδου, Λαδά, Πιτσιλού, Γιάνι, Αλευροπούλου, 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png