Γ.Σ. Περάματος Ερμής -Α.Ο.Α Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 5η αγωνιστική των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-9311-saronikos-volley-00.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 σετ του Γ.Σ. Περάματος Ερμής στο κλειστό του Περάματος, το μεσημέρι της Κυριακής. Η νησιωτική ομάδα  πήρε τη νίκη εύκολα χωρίς να εντυπωσιάσει, εκμεταλλευόμενη κυρίως την ποιότητα της.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Χαρακτηριστικό της μέτριας παρά τη νίκη εικόνας του Σαρωνικού, οι έντονες παρατηρήσεις της κόουτς Βασίλεβα λίγο πριν την έναρξη του 3ου σετ και ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0 για την ομάδα της Αίγινας. "Μπείτε μέσα και παίξτε σωστό βόλεϊ, κάτι που δεν έχετε κάνει μέχρι στιγμής".

"Μπορεί να κερδίζουμε αλλά δεν είμαι 100% ευχαριστημένη από την γενική εικόνα σας".  Τα κορίτσια του Σαρωνικού παρόλο που πήραν τα σετ με σχετική άνεση, ήταν εμφανές ότι στηριζόντουσαν περισσότερο στα λάθη του αντιπάλου και όχι στην αγωνιστική τους παρουσία.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Σαρωνικός μπήκε αρκετά νωθρά στο παρκέ του κλειστού του Περάματος, με τον Ερμή να το εκμεταλλεύεται και να προηγείται με 5-1. Με ένα σερί όμως 8-0 οι φιλοξενούμενες προσπέρασαν στο σκορ (5-9) και με την ψυχολογία πλέον υπέρ τους, έφτασαν στο άνετο 25-14 και στο 1-0. Στο 2ο σετ οι μπλε του νησιού πήραν από την αρχή μεγάλο προβάδισμα και χωρίς να κινδυνεύσουν έφτασαν εύκολα στο 25-13 και στο 2-0. 

Και φτάνουμε στο 3ο σετ, εκεί όπου ο Σαρωνικός πάτησε γκάζι μετά και τις εντονότατες παρατηρήσεις της έμπειρης κόουτς. Οι μικρές της Αίγινας εμφάνισαν μέρος από τις αρετές τους, φτάνοντας με συνοπτικές διαδικασίες στο 25-11 και στο 3-0. Ο τελευταίος πόντος του παιχνιδιού ήρθε από άσο της Δεδεγκίκα, με την αποστολή των αθλητριών του Σαρωνικού να πανηγυρίζει "έξαλλα" στο κέντρο του γηπέδου το τρίποντο. Μετά τους πανηγυρισμούς οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού μετά από παρότρυνση της κόουτς Σβέτλας Βασίλεβα κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα που φιλοξενήθηκαν οι φίλοι της ομάδας για να τους ευχαριστήσουν για την συμπαράσταση.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενες δεν χειροκροτήθηκαν μόνο από τους φιλάθλους του Σαρωνικού, αλλά και από εκείνους του Ερμή Περάματος, οι οποίοι αναγνώρισαν την προσπάθεια αλλά και την αγωνιστική ποιότητα της ομάδας της Αίγινας.  Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού τέλος, η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα του Σαρωνικού δυο μικρών ηλικιακά κοριτσιών. Ο λόγος για τις αδερφές (δίδυμες) Δέσποινα και Ελένη Κοντράρου, οι οποίες τον προσεχή Οκτώβρη θα κλείσουν τα 11 τους χρόνια (γεννημένες το 2012). 

Η τεχνικός του Σαρωνικού Σβέτλα Βασίλεβα και με το σκορ στο 24-11, έδωσε εντολή στις δυο μικρές της ομάδας να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο, συμμετέχοντας έτσι στην τελευταία φάση του αγώνα, κερδίζοντας παράλληλα αμφότερες το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων και των δυο ομάδων.

"Είναι αλήθεια ότι είχα λίγο άγχος πριν το παιχνίδι γιατί δεν ήξερα πως θα εμφανιστούμε. Πήραμε μια σημαντική νίκη εν’ όψη συνέχειας αλλά δεν είμαι 100% ευχαριστημένη από την γενική εικόνα μας. Έχω πολλές απαιτήσεις από τις αθλήτριες μου και είμαι σίγουρη από την συζήτηση που κάναμε μετά το τέλος του αγώνα, ότι γνωρίζουν τι θέλω από εκείνες. Η προπόνηση θα βελτιώσει τα λάθη μας και τα κορίτσια ξέρω ότι θα συνεχίσουν να προσπαθούν. Θέλω τέλος να τις συγχαρώ για το πάθος που έδειξαν για ακόμα μια φορά", τα λόγια της Σβέτλας Βασίλεβα στο Aegina Portal. 

Διαιτητές ήταν οι Νικολάου και Γιακουμάτος. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Ευριπίδη Σαλαμίνας.   

Τα σετ 14-25, 13-25, 11-25.  Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα), Μπόγρη, Τριανταφύλλου, Υζεηράι, Λιότσου (λ), Δεδεγκίκα, Χαλδαίου/Λοράνδου, Αλευροπούλου, Στρατηγού (λ), Γιάνι, Κοτρώτσιου, Κοντράρου Δ, Πιτσιλού, Λαδά, Κοντράρου Ε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png