Πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαρτίου για την β' φάση του πρωταθλήματος των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ. Με τον Πειραϊκό Σύνδεσμο στην Αίγινα ο Α.Ο.Α. Σαρωνικός.

20230212_121343-saronikos-volley.jpg

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, η κλήρωση της β' φάσης των Κ-16 των κοριτσιών με συμμετοχή και του Σαρωνικού ο οποίος πήρε την πρόκριση ως 2ος (πίσω από τον Τελαμώνα) στο πρωτάθλημα της α' φάσης, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η κλήρωση έγινε διαδικτυακά (μέσω της εφαρμογής ZOOM), ενώ έγινε πρόσκληση και στους υπευθύνους του Σαρωνικού, οι οποίοι την παρακολούθησαν. Ο Σαρωνικός κληρώθηκε στο Δ' ομιλο των 5 ομάδων συνολικά, και θα αντιμετωπίσει ιστορικές δυνάμεις του βόλεϊ. Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων , Ολυμπιακός Πειραιώς, Π.Ο.Κ Έσπερος Καλλιθέας και Πειραϊκός Σύνδεσμος, οι αντίπαλοι του Α.Ο.Α. Σαρωνικός.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με την τεχνικό των νησιωτών Σβέτλα Βασίλεβα, η οποία είπε: "Είναι μια δύσκολη κλήρωση για εμάς. Λογικό άλλωστε, καθώς στην φάση αυτή (β' φάση) συμμετέχουν οι 26 καλύτερες ομάδες βάση βαθμολογίας της α' φάσης, και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε και εμείς εκεί. Ο όμιλος που συμμετέχουμε διαθέτει ιστορικές ομάδες και αυτό είναι κάτι το οποίο παρά τις δυσκολίες που ίσως προκύψουν, μας αρέσει. Είναι μία πρόκληση για εμάς να 'κοντραριστούμε' με τέτοιους μεγάλους συλλόγους. Διαθέτουμε ταλέντο, θέληση και πάθος και πιστεύω ότι θα φανούμε αρκετά ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Πρώτα απ' όλα όμως πρέπει να το χαρούμε. Δε σας κρύβω ότι το πρωτάθλημα που κάναμε και η πρόκριση μας στην επόμενη φάση, είναι για εμάς μια σημαντική επιτυχία. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την έως τώρα την παρουσία μας και θέλω να πιστεύω ότι έχουμε ακόμα να δώσουμε στη συνέχεια. Τα κορίτσια είμαι σίγουρη ότι θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια και θα παρουσιάσουν κάτι καλό", κατέληξε.  

 Η β' φάση του πρωταθλήματος των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ξεκινάει την προσεχή Κυριακή 26 Μαρτίου, με τον Σαρωνικό να υποδέχεται στο ΕΠΑΛ τον Πειραϊκό. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαρωνικού: 1η Αγωνιστική (26/3) Α.Ο.Α Σαρωνικός-Πειραϊκός Σύνδεσμος, 2η Αγωνιστική (2/4) Π.Ο.Κ. Έσπερος-Α.Ο.Α. Σαρωνικός, 3η Αγωνιστική (9/4) Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, 4η Αγωνιστική (23/4) Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Α.Ο.Α. Σαρωνικός, 5η Αγωνιστική (30/4) Ρεπό. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 1 γύρο, ενώ προκρίνονται οι 3 πρώτοι της βαθμολογίας. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png