Π.Ο.Κ. Έσπερος-Α.Ο.Α. Σαρωνικός 3-1 σετ. Για την 2η αγωνιστική της β' φάσης των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-0099-volley.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε από τον Π.Ο.Κ. Έσπερο με 3-1 σετ στο κλειστό ‘Εθνικής Αντιστάσεως’ στην Καλλιθέα, την Κυριακή το μεσημέρι. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την ομάδα της Αίγινας να παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα, με τα πολλά όμως ατομικά λάθη να στοιχίζουν.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τα κορίτσια της κόουτς Βασίλεβα αν είχαν αποφύγει τα αρκετά ατομικά λάθη, θα έφευγαν σίγουρα με το διπλό από την δύσκολη ομολογουμένως έδρα της ομάδας της Καλλιθέας, η οποία και αυτή έδειξε πολύ καλά στοιχεία και απολύτως ψύχραιμη σε καίρια σημεία του αγώνα. Ο Σαρωνικός αν και δε ξεκίνησε καλά στο 1ο σετ, βελτίωσε αισθητά την εικόνα του στη συνέχεια και αν και φαινόταν στο τέλος ότι θα έχανε το σετ, βρέθηκε μια ανάσα από την κατάκτηση του, όμως 2-3 αναίτια λάθη στο τέλος τον έφεραν πίσω στο σκορ (22-25). Στο 2ο σετ οι γηπεδούχες ξεκίνησαν πιο καλά στην αρχή, οι φιλοξενούμενες ανέβασαν ρυθμούς στη συνέχεια και έδειχναν αφεντικό του σετ.

Οι νησιώτικη ομάδα προηγήθηκε 22-18, με την ομάδα της Καλλιθέας να εκμεταλλεύεται τα συνεχή λάθη των μπλε, και παρόλο που ο Σαρωνικός έφτασε στο 24-21, να δείχνει ανήμπορος να τελειώσει το σετ. Ο Έσπερος μετά από μια εκπληκτική αντεπίθεση ισοφάρισε σε 24-24, με την συνέχεια να είναι συγκλονιστική. Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν άλλες δύο φορές (25-24, 26-25) φτάνοντας μια ανάσα από το 1-1, με τον Έσπερο να ισοφαρίζει και τις δύο.

Με μια άψογη συνεργασία των κοριτσιών της Αίγινας, ο Σαρωνικός έφτασε στο 27-26, για να έρθει μια αουτ επίθεση των γηπεδούχων και έτσι να γίνεται το 28-26 για τον Σαρωνικό, ο οποίος με αυτόν τον συγκλονιστικό τρόπο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο 3ο σετ, με την ομάδα του νησιού να ξεπερνάει το αρχικό νωθρό ξεκίνημα και να δείχνει πιο κοντά στο 1-2. Όμως δεν κατάφερε να αποφύγει τα συνεχή ατομικά λάθη, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες που έδειξαν πιο συγκεντρωμένες να φτάσουν στο 25-22 και να πάρουν και πάλι το προβάδισμα. Σε αυτό το σετ, ο Σαρωνικός ήταν σαφώς καλύτερος ομαδικά όμως δεν έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία ώστε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό. Στο 4ο σετ η νησιωτική ομάδα και με την κόπωση να κάνει αισθητά την παρουσία της, δεν εμφανίστηκε ανταγωνιστική με αποτέλεσμα τα κορίτσια του Εσπέρου να φτάσουν εύκολα στο 25-12 και στο 3-1 το οποίο πανηγυρίστηκε ‘έξαλλα’.

"Είμαι ευχαριστημένη από την γενική εικόνα της ομάδας. Τα κορίτσια με σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα από το προηγούμενο παιχνίδι. Παίξαμε σωστό βόλεϊ και αυτό με ικανοποιεί. Δυστυχώς όμως έγιναν πολλά ατομικά λάθη τα οποία έχουμε εντοπίσει και θα τα διορθώσουμε. Η β’ φάση στην οποία βρισκόμαστε και είμαστε χαρούμενες για αυτό, έχει δύσκολα παιχνίδια και με δυνατές ομάδες. Για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να πάνε όλα καλά στο 100%. Θέλω να συγχαρώ τα κορίτσια για την εικόνα τους, και είμαι πεπεισμένη ότι θα μάθουμε από τα λάθη μας", τα λόγια της Σβέτλας Βασίλεβα στο Aegina portal. 

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στην αμφίρροπη αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης των Κ-16, με το λυπηρό βέβαια να είναι ότι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του Έσπερου. Κάτι πρωτόγνωρο βέβαια η μη παρουσία θεατών σε αγώνα υποδομών. Διαιτητές ήταν οι Μπολοβίνος και Τσεκούρας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων.                                                        

Τα σετ 25-22, 26-28, 25-22, 25-12. 
Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μπόγρη, Λούβαρη, Τριανταφύλλου, Λιότσου (λ), Δεδεγκίκα, Πιτσιλού, Λαδά, Χαλδαίου-Λοράνδου, Κλώνου, Στρατηγού (λ), Κοτρώτσιου, Κλάρκ, Αλευροπούλου. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png