Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 4η αγωνιστική της β' φάσης των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

saronikos-volley.JPG
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 4η αγωνιστική της β’ φάσης των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον ισχυρό Ολυμπιακό το μεσημέρι της Κυριακής. Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο "1ο Ειδικό Δημοτικό Πειραιά" δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, καθώς η ομάδα της Αίγινας είχε να αντιμετωπίσει μια ιστορική και πανίσχυρη ομάδα η οποία είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο Ολυμπιακός με απόλυτη συγκέντρωση εμφανίστηκε απροσπέλαστος, κάνοντας επειδή δύναμης απέναντι σε μια ομάδα άκρως νεανική, η οποία πάντως δεν έδειξε την γενικά καλή εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών. Η ομάδα του Πειραιά έδειξε από την αρχή την ποιότητα της, μην αφήνοντας τον Σαρωνικό πέραν της σχετικά καλής εικόνας στο 1ο σετ, να εμφανιστεί ανταγωνιστικός. Ο Ολυμπιακός με ένα αξιοζήλευτο ρόστερ κοριτσιών με πλούσιο ταλέντο, έφτασε άνετα στο 3-0, παραμένοντας στην 1η θέση αήττητος. Από την άλλη, το συγκρότημα της Σβέτλας Βασίλεβα παραμένει στην 5η θέση, σε μια φάση (βλ. β’) η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολη με δυνατές και ιστορικές ομάδες (Μίλωνας, Έσπερος, Πειραϊκός). 

saronikos-volley-02.jpg

Το Aegina  Portal επικοινώνησε με την προπονήτρια του Σαρωνικού Σβέτλα Βασίλεβα η οποία είπε τα εξής: ‘Ήταν μια ήττα η οποία κακά τα ψέματα εντός προγράμματος. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος οργανισμός και όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε χρόνο έχει στόχο το πρωτάθλημα. Εμείς  στην εντελώς αντίθετη πλευρά, καθώς είμαστε μια νέα ομάδα η οποία μπορεί να βαβίζει στις σωστές βάσεις αλλά έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης. 

saronikos-volley-03.jpg
Το παιχνίδι όπως είχα πει και στα κορίτσια, θα είναι μια καλή προπόνηση για εμάς παρόλα αυτά επειδή ξέρω την ομάδα μου, δεν παίξαμε καλά. Ίσως τα κορίτσια να φοβήθηκαν το όνομα του αντιπάλου δείχνοντας μεγαλύτερο σεβασμό απ’ ότι θα έπρεπε. Σεβόμαστε όπως είναι λογικό κάθε ομάδα, αλλά επιβάλλεται να κάνουμε το παιχνίδι μας με συγκέντρωση και ρυθμό. Δυστυχώς σήμερα (χθες) δεν παίξαμε καλά και αυτό με προβληματίζει. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση", κατέληξε. 

Διαιτητές ήταν οι Κοκορομύτη και Γιακουμάτος. Τα σετ 25-12, 25-3, 25-6. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός έχει ρεπό. 
Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Τριανταφύλλου, Μπόγρη, Υζεηράι, Λιότσου (λ), Πιτσιλού, Δεδεγκίκα, Λαδά, Χαλδαίου-Λοράνδου, Λούβαρη, Στρατηγού (λ), Γιάνι, Αλευροπούλου, Κλώνου, Κοτρώτσιου. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png