Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Α.Ο.Α. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 3η αγωνιστική των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_7687.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Ολυμπιακό στο κλειστό ‘1ο Ειδικό Δημοτικό Πειραιά’, την Κυριακή το μεσημέρι, σε ένα άκρως ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι, με τον Σαρωνικό να εμφανίζεται κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




"Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα κορίτσια, παρά την ήττα. Παίξαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο με εμπειρία και αξιοζήλευτη ποιότητα. Τα κορίτσια έδειξαν εξαιρετική εικόνα αλλά ίσως να σεβαστήκαμε παραπάνω απ’ ότι έπρεπε τον αντίπαλο. Εξάλλου το όνομα του Ολυμπιακού είναι μεγάλο, παρόλα αυτά πιστεύω πως μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς. Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης και αυτό με ικανοποιεί. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, και είμαι σίγουρη ότι αυτή η ομάδα θα δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο", τα λόγια της Σβέτλας Βασίλεβα στο Aegina Portal. 

Στα αγωνιστικά τώρα, το παιχνίδι πριν την έναρξη του είχε ξεκάθαρο φαβορί την ομάδα του Ολυμπιακού. Όσο περνούσε όμως η ώρα, ο Σαρωνικός εμφανίζοντας εξαιρετικό πρόσωπο, κατάφερε όχι μόνο να είναι μέσα στο ματς αλλά να βρίσκεται κοντά στο να κατακτήσει το 1ο σετ.

Τα κορίτσια της κόουτς Βασίλεβα με τρομερό πάθος στο παιχνίδι τους έφτασαν πολύ κοντά στο 0-1, το οποίο όμως δεν ήρθε, με τις ερυθρόλευκες με απόλυτη συγκέντρωση στο τέλος να κάνουν το 26-24 και το 1-0. Στο 2ο σετ οι μπλε της Αίγινας αιφνιδίασαν τις γηπεδούχες καθώς προηγήθηκαν με 7-2.

Γρήγορα όμως ο Ολυμπιακός ανέκαμψε και παρά την αντίδραση των φιλοξενούμενων στο τέλος, με 25-21 έκανε το 2-0. Στο 3ο σετ ο ισχυρός Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τόσο την ποιότητα του όσο και την κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια των νησιωτών, και έφτασε άνετα στο 25-14 και στο 3-0. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο τάραφλεξ του κλειστού "1ου Ειδικού Δημοτικού Πειραιά", με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη και τον Σαρωνικό να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Διαιτητές ήταν οι  Διαμαντούδης και Χατζηβασιλείου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Τελαμώνα. 

Τα σετ 26-24, 25-21, 25-14. 

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα):
Αλευροπούλου, Γκαρή, Κλαρκ, Κοντράρου, Κοτρώτσιου, Λούβαρη, Σακελλίου,  Δεδεγκίκα, Κλώνου, Λιότσου (λ), Μπόγρη, Στρατηγού (λ), Γιάνι, Τριανταφύλλου. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png