Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Τελαμώνας 0-3 σετ. Για την 4η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_8016.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Τελαμώνα Σαλαμίνας στο κλειστό του ΕΠΑΛ, την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η ομάδα της Σαλαμίνας στην αναμέτρηση των δύο γειτονικών νησιών ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, φεύγοντας με τη νίκη απολύτως δίκαια.

Οι φιλοξενούμενες επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους, με τις γηπεδούχες της κόουτς Βασίλεβα πάντως, να παρουσιάζουν νωθρή εικόνα κυρίως στα δυο πρώτα σετ.

IMG_8003.jpg

Στα αγωνιστικά, η ομάδα της Σαλαμίνας εκμεταλλευόμενη τόσο την ποιότητα της όσο και τη μουδιασμένη εικόνα των κοριτσιών του Σαρωνικού, πήρε μεγάλο προβάδισμα το οποίο κράτησε με άνεση έως το τέλος για το 0-1 (5-25).

Στο 2ο σετ ο Σαρωνικός ξεκίνησε πιο καλά αλλά γρήγορα ο Τελαμώνας ανέκαμψε, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει και να φτάσει εύκολα στο 25-10 και στο 0-2. Το 3ο σετ ήταν σαφώς πιο αμφίρροπο, με τις γηπεδούχες να βρίσκουν ρυθμό και να βάζουν δύσκολα στην ομάδα του Τελαμώνα, ο οποίος ήρθε στην Αίγινα με ξεκάθαρο το ρόλο του φαβορί της αναμέτρησης.

IMG_8005.jpg

Οι δυο ομάδες ήταν κοντά μέχρι τους 22 πόντους (21-22), με τις φιλοξενούμενες να εκμεταλλεύονται τις κακές επιλογές των μπλε της Αίγινας και με 25-21 να φτάνουν στο 3-0, το οποίο βάση της συνολικής εικόνας των δύο, κρίνεται απολύτως δίκαιο. Αυτά συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό του ΕΠΑΛ, με τους φιλάθλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν και τις δυο ομάδες για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

IMG_7995.jpg

Διαιτητές ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Κελεό Ελευσίνας εκτός έδρας. 

Τα σετ 5-25, 10-25, 21-25.  

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μπόγρη, Δεδεγκίκα, Κοτρώτσιου, Κλαρκ, Κλώνου, Τριανταφύλλου, Λούβαρη, Γιάνι, Λιότσου (λ), Σακελλίου, Βρατσίστα, Κοντράρου, Αλευροπούλου, Στρατηγού (λ).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png