Α.Ο.Α. Σαρωνικός - Μ.Α.Ο. Κόροιβος Μεγάρων 3-1 σετ. Για την 6η αγωνιστική της β’ φάσης των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_8398.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 6η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός σε ένα άκρως εντυπωσιακό παιχνίδι επικράτησε με 3-1 σετ του Μ.Α.Ο. Κόροιβος Μεγάρων στο κλειστό του ΕΠΑΛ, το Σάββατο το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το συγκρότημα της Σβέτλας Βασίλεβα χωρίς να πιάσει  σπουδαία απόδοση αλλά με τεράστια ψυχικά αποθέματα, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του φιλόδοξου Κοροίβου, ο οποίος έβαλε αρκετά δύσκολα στην ομάδα του νησιού. 

Το παιχνίδι διεξήχθη στο κλειστό του ΕΠΑΛ, και ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Σαρωνικό, ο οποίος κυριάρχησε πλήρως στο τάραφλεξ, παίρνοντας από την αρχή σημαντικό προβάδισμα. Τα κορίτσια του νησιωτικού συλλόγου δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντίπαλες της ομάδας από τα Μέγαρα, φτάνοντας άνετα στο 25-17 και στο 1-0.

IMG_8389.jpg
Η ανωτερότητα των γηπεδούχων στο 1ο σετ, λειτούργησε μάλλον αρνητικά για την ομάδα  της κόουτς Βασίλεβα, καθώς τα κορίτσια του Σαρωνικού εμφανίστηκαν αρκετά νωθρά στο 2ο σετ, δίνοντας το δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να κάνουν βλέψεις για ισοφάριση, η οποία ήρθε και μάλιστα με σχετική άνεση.

Το ένα λάθος έφερνε του άλλο για τις γηπεδούχες, με αποτέλεσμα η ομάδα του Κοροίβου να το εκμεταλλευτεί και με 25-15 να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Το 3ο σετ ήταν αμφίρροπο από την αρχή και κρίθηκε στο τέλος με συγκλονιστικό τρόπο. Οι δύο ομάδες κοντά στο σκορ, με την φιλοξενούμενη ομάδα της Δυτικής Αττικής να προηγείται με 23-21. Ο Σαρωνικός με τεράστια ψυχικά αποθέματα ισοφάρισε σε 23-23, με το σετ να βρίσκεται στην ‘κόψη του ξυραφιού’.

IMG_8376.jpg
Ο Κόροιβος προηγήθηκε στη συνέχεια με 24-23, και βρέθηκε μια ανάσα από το 1-2, όμως το σέρβις των φιλοξενούμενων βρήκε στο φιλέ, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν χωρίς κόπο σε 24-24. Η μπάλα πλέον πέρασε στα χέρια των βολεϊμπολιστριών του Σαρωνικού, οι οποίες με απόλυτη συγκέντρωση έφτασαν στο 26-24 και στο 2-1, μέσα σε πραγματική αποθέωση.

IMG_8393.jpg

Με όπλο και την ψυχολογία, οι γηπεδούχες έκαναν επίδειξη δύναμης στο 4ο σετ, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στις φιλοξενούμενες της κόουτς Ξενάκη. Το αρχικό 5-0 των μπλε της Αίγινας ήταν μόνο η αρχή, καθώς τα κορίτσια του νησιού έδειχναν αποφασισμένα να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση νίκη. Με όπλο το πιεστικό σέρβις αλλά και τις άκρως αποτελεσματικές επιθέσεις, ο Σαρωνικός έφτασε στο άνετο 25-9 και στο 3-1.

IMG_8480.jpg

Ο τελευταίος πόντος των νησιωτών ο οποίος ήρθε από άριστο τελείωμα της Κοτρώτσιου, πανηγυρίστηκε ‘έξαλλα’ από την αποστολή του Σαρωνικού, αλλά και από τους φιλάθλους της ομάδας. Μάλιστα οι τελευταίοι, αποθέωσαν τις νεαρές βολεϊμπολίστριες, οι οποίες παρά την γενικά όχι και τόσο σπουδαία εμφάνιση, έδειξαν αστείρευτο πάθος για τη νίκη.

Διαιτητές ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου. 

Τα σετ 25-17, 15-25, 26-24, 25-9. 

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Αλευροπούλου, Δεδεγκίκα, Κλώνου, Λιότσου (λ), Μετούσι, Σακελλίου, Βρατσίστα, Κλαρκ, Κοτρώτσιου, Λούβαρη, Μπόγρη, Στρατηγού (λ), Γιάνι, Τριανταφύλλου.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png