Α.Ο. Κελεός Ελευσίνας - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 5η αγωνιστική των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_8570.jpg
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 σετ του Κελεού Ελευσίνας εκτός έδρας, την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το νησιωτικό συγκρότημα της Σβέτλας Βασίλεβα αν και δυσκολεύτηκε αρχικά από την ομάδα της Ελευσίνας, κατάφερε στη συνέχεια να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και να φύγει με το διπλό.

Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό "Ανδρέας Δασκαλάκης" της Ελευσίνας, με τον Κελεό να πατάει καλύτερα στο παρκέ, και να προηγείται με 14-9, εκμεταλλευόμενος τα πολλά χαμένα σέρβις των νησιωτών αλλά και τα αναίτια λάθη σε άμυνα και υποδοχή. Η διαφορά των 5 πόντων αλλά κυρίως η εικόνα της ομάδας, ανάγκασε την κόουτς Βασίλεβα να καλέσει εσπευσμένα τάιμ άουτ, ώστε να αφυπνίσει τις αθλήτριες της.

IMG_8558.jpg
Οι φιλοξενούμενες αφού άκουσαν τις έντονες παρατηρήσεις αλλά και οδηγίες της έμπειρης προπονήτριας, μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένες να αλλάξουν την κατάσταση στην οποία είχαν βρεθεί. Με ένα ασύλληπτο σερί 8-0, το σκορ έγινε 14-17 για τις μπλε της Αίγινας, με την προπονήτρια του Κελεού να καλεί με την σειρά της τάιμ άουτ.

Οι γηπεδούχες στη συνέχεια προηγήθηκαν με 20-19, με τον Σαρωνικό να κάνει την αντεπίθεση του και με σερί 4-0 να παίρνει το προβάδισμα με 20-23.

IMG_8550.jpg
Η "πλάστιγγα" είχε γείρει για τα καλά στην ομάδα του Σαρωνικού, ο οποίος με απόλυτη συγκέντρωση έφτασε στο 25-21, κάνοντας το 1-0. Στο 2ο σετ ο Σαρωνικός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, καθώς το πιεστικό σέρβις που ζήτησε η κόουτς Βασίλεβα λειτούργησε, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν από την αρχή μεγάλο προβάδισμα, το οποίο κράτησαν άνετα ως το τέλος.

Με 25-11 ο Σαρωνικός έκανε το 2-0 θέτοντας τις βάσεις για το τρίποντο. Στο 3ο σετ η  νησιωτική ομάδα και με την ψυχολογία ξεκάθαρα υπέρ της, ήταν ανώτερη σε όλα τα σημεία, προσφέροντας παράλληλα ουσία και θέαμα.

IMG_8578.jpg
Αρκετά σημαντικό προβάδισμα από την αρχή, η ομάδα της Αίγινας βάδιζε ολοταχώς για το 3-0, το οποίο ήρθε εύκολα παρά την μερική αντίδραση των γηπεδούχων στο τέλος, εκεί που όμως τα πάντα είχαν κριθεί. Ο τελευταίος πόντος (25-18) των μπλε του νησιού ήρθε από δύσκολο πέρασμα της Κλαρκ, το οποίο αιφνιδίασε τα κορίτσια του Κελεού, τα οποία δεν κατάφεραν να περάσουν παρά την προσπάθεια την μπάλα στο αντίπαλο τερέν.

Όπως είναι φυσιολογικό η νίκη πανηγυρίστηκε έντονα από τις νεαρές βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού, οι οποίες παρόλο που ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι, πήραν απολύτως δίκαια και με σχετική άνεση τη νίκη.

IMG_8586.JPG
Οι αθλήτριες του Σαρωνικού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, κατευθύνθηκαν στην εξέδρα που φιλοξένησε τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι τους χάρισαν το ζεστό τους χειροκρότημα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κυρίες Μανδρατζίδου και Μπάκα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. 

Τα σετ 21-25,11-25,18-25. 

 Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Κοτρώτσιου, Μπόγρη, Κλάρκ, Γιάνι, Λούβαρη, Κλώνου, Τριανταφύλλου, Βρατσίστα, Κοντράρου, Λιότσου (λ), Αλευροπούλου, Στρατηγού (λ), Σακελλίου. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png