Φιλανθρωπικός αγώνας volley του Σαρωνικού, για την οικονομική ενίσχυση συμπολίτη μας, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024.

20240527_195010.jpg
Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, στις 12:00 το μεσημέρι, ο κόσμος του τμήματος volley του Σαρωνικού, η διοίκηση, οι αθλήτριες και όσοι αγαπούν την ομάδα, ενώνουν για μία ακόμη φορά τις δυνάμεις τους σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα, για την οικονομική στήριξη συμπολίτη μας, που πρόσφατα είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. 


Πρόκειται για ένα αθλητικό event, έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής, αλλά και της προπονητικής περιόδου.

Το τμήμα volley του Σαρωνικού καλεί τον κόσμο, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, στις 12:00 το μεσημέρι να πάει στο κλειστό προπονητήριο του ΕΠΑΛ και να παρακολουθήσει αγώνες, που θα γίνουν ανάμεσα στα τμήματα ενηλίκων, αλλά και αγώνες επίδειξης από την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου, την Κ16, που διέπρεψε στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς πήρε την τρίτη θέση.

"Ο Σαρωνικός προσπαθεί για νίκες εντός αγωνιστικού χώρου, όμως, όπως έχουμε ξαναπεί, οι νίκες εκτός αγωνιστικού χώρου είναι ακόμη πιο σημαντικές", υπογράμμισε ο Σταύρος Ρωπαΐτης, υπεύθυνος των αγωνιστικών τμημάτων volley του Σαρωνικού, που μαζί με την εκπαιδευτικό κ. Σοφία Χροναίου, μίλησαν στο Aegina Portal γι' αυτή την πρωτοβουλία.  



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png