Επιστολή από το εμπορικό τμήμα της Alpha Ferries σχετικά με τη δρομολόγηση του πλοίου "Άκουα Τζιούελ".

Από το εμπορικό τμήμα της εταιρίας Alpha Ferries λάβαμε την ακόλουθη επιστολή που αφορά τη δρομολόγιση του πλοίου  "Άκουα Τζιούελ". Η επιστολή υπογράφεται από τον κύριο Βασίλη Αδάμη.

"Σχετικά με δημοσιεύματα σε διάφορα site που ανέφεραν ότι το πλοίο δρομολογείται στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΙΓΙΝΑ-ΜΕΘΑΝΑ-ΠΟΡΟ, για την αποκατάσταση της αλήθειας, αναφέρω τα εξής:

Η εταιρεία μας έχει υποβάλει ετήσια δρομολόγηση στην ανωτέρω γραμμή από 1-11-16 έως 30-10-17, την οποία και θα εκτελέσει κανονικά. Όμως επειδή το πλοίο το παραλάβαμε από την ΝΕΛ με τεράστια προβλήματα οικονομικά, τα οποία δυστυχώς ακολουθούν το πλοίο αλλά και της μεγάλης απεργίας των δικηγόρων, όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να καθυστερούν και τις εκτεταμένες εργασίες που πρέπει να γίνουν και υπολογίζουμε ότι θα είναι έτοιμο από τα μέσα Ιουνίου και μετά. Ζητήσαμε την έκτακτη δρομολόγηση του, από τα μέσα Ιουνίου έως 31-10-16, σαν επιπλέον 4 μήνες της ετήσιας δρομολόγησης, για κάλυψη συγκοινωνιακών αναγκών λογω της αποδρομολογησης του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ.

Η απόφαση του ΣΑΣ δέχτηκε την έκτακτη δρομολόγηση ,αλλά μας ενέκριναν να φεύγουμε από ΠΕΙΡΑΙΑ στις 06.00 το πρωί αντί 09.00 που ζητούσαμε και να εκτελούμε άλλο ένα δρομολόγιο από ΠΕΙΡΑΙΑ, μια ώρα μετά το τελευταίο βραδινό πλοίο δηλαδή άλλες φορές 19.30, άλλες 20.30, άλλες 21.45.

Όπως ήταν φυσικό δεν αποδεχτήκαμε αυτά τα πρωτοφανή ωράρια και θα επανέλθουμε με νέο αίτημα όπου θα ζητάμε να εφαρμοστεί και σε εμάς ότι έχει δοθεί σε αντίστοιχες έκτακτες δρομολογήσεις .

ΑΔΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Εμπορικό τμήμα ALPHA FERRIES"