Έληξε η απεργία της ΠΝΟ. Κανονικά από αύριο Τρίτη τα δρομολόγια.

Κανονικά θα πραγματοποιούνται από αύριο Τρίτη τα δρομολόγια προς και από το λιμάνι της Αίγινας. Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία συνήλθε σήμερα προκειμένου να εξετάσει  και να εκτιμήσει την όλη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί από την τετραήμερη απεργία των πληρωμάτων των πλοίων όλων των κατηγοριών, και μετά την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου αποφάσισε να μην κλιμακώσει αυτή τη στιγμή τις κινητοποιήσεις της.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Ανάμεσα σε άλλα το Δελτίο Τύπου αναφέρει: "Η απεργία μας ναι μεν λήγει αύριο Τρίτη στις 6 το πρωί, πλην όμως ο αγώνας συνεχίζεται και οι σημαίες δεν υποστέλλονται. Τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύθηκαν με την ψήφιση του νομοσχεδίου αλλά αντίθετα γιγαντώθηκαν".

Η διοίκηση της ΠΝΟ αφού ευχαριστεί τους ναυτεργάτες για την αγωνιστική τους παρουσία, τους καλεί, όπου και αν βρίσκονται, να παραμείνουν συσπειρωμένοι και σε διαρκή ετοιμότητα για να ανταποκριθούν στο νέο κάλεσμα της ΠΝΟ. "Μέχρι τότε οργανωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία του αγώνα", καταλήγει η ανακοίνωση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png