Ανακοίνωση της εταιρίας Leve Ferries σχετικά με απόρριψη αιτήματος δρομολογίων.

LEVE FERRIES. Ανακοίνωση.
Η εταιρεία  LEVE FERRIES ως διαχειρίστρια εταιρεία του Ε/Γ-Ο/Γ «ΙΟΝΙΣ» Ν.Π. 8775,  συνεπής  προς το επιβατικό κοινό της  αισθάνεται την υποχρέωση να γνωστοποιήσει τα παρακάτω:

 Η εταιρεία μας προς εξυπηρέτηση των αυξημένων συγκοινωνιακών αναγκών  για το χρονικό διάστημα που τελούνται στην Αίγινα οι εκδηλώσεις “FISTIKI FESTIVAL 2016” και συγκεκριμένα από 12/9 έως 20/9, αιτήθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, τη διατήρηση εκτέλεσης του καθημερινού δρομολογίου, με  αναχώρηση από Πειραιά 18.00 και από Αίγινα 19.45.

 Παρά την τεκμηριωμένη αίτησή μας η οποία υποβλήθηκε δύο φορές στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, αυτό, χωρίς καμμία τεκμηρίωση και αιτιολογία, παράτυπα, απέρριψε και τις δύο φορές το σχετικό μας αίτημα. Σε σχετική δε μνεία μας ότι ως αρμόδια Λιμενική Αρχή, ενέκρινε για το ίδιο χρονικό διάστημα τροποποίηση δρομολογίων άλλης εταιρείας, που δραστηριοποιείται στη γραμμή, ουδεμία τεκμηριωμένη απάντηση λάβαμε.

 Η εταιρεία μας  διαμαρτύρεται έντονα για την σχετική τοποθέτηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και ειδικότερα για την άνευ αιτιολογίας απόρριψη του σχετικού αιτήματος  μας.

Πλέον αυτών η εταιρεία μας καθιστά σαφές προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι θα προσπαθήσει με κάθε νόμιμο μέσον, να προστατεύσει τα συμφέροντά της και τα συμφέροντα των ναυτικών που εργάζονται στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΙΟΝΙΣ» Ν.Π. 8775 οι οποίοι αξίζει να επισημανθεί, αριθμούν σε ποσοστό 50 % πλέον της προβλεπόμενης οργανικής σύνθεσης του πλοίου. Τέτοιες ενέργειες της Διοίκησης οι οποίες είναι αντίθετες,  στην καλώς εννοούμενη «Χρηστή Διοίκηση» και  στην αρχή της ισότητας, των ίσων ευκαιριών και της αμεροληψίας  που οφείλει να διέπει τη Δημόσια Διοίκηση και τα στελέχη της, δεν πρόκειται να μας πτοήσουν.

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό μας το οποίο με συνέπεια, επαγγελματισμό και αφοσίωση εξυπηρετήσαμε καθ΄ όλη την δρομολογιακή περίοδο, ότι, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα συνεχή «θέματα» τα οποία είμαστε αναγκασμένοι καθημερινά να διαχειρισθούμε προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις συγκοιννωνιακές υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει, θα συνεχίσουμε με το μέγιστο των δυνατοτήτων και προσπαθειών μας, για την εξυπηρέτησή του στη δρομολογιακή γραμμή Πειραιά-Αίγινας.  

Πειραιάς 13-09-2016                                                           Για την LEVE FERRIES


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png