Νέα 48ωρη απεργία της ΠΝΟ. Δένουν τα πλοία Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Νέα τροπή λαμβάνουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, καθώς με σημερινό της Δελτίο Τύπου γνωστοποιεί, ότι αποφάσισε τα πλοία όλων των κατηγοριών θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, από τις 6 το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου έως και τις 06.00 της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου, με προοπτική κλιμάκωσης της κινητοποίησης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η Ομοσπονδία καλεί όλους τους ναυτεργάτες, εν ενεργεία και συνταξιούχους, να συσπειρωθούν και να συστρατευτούν στον κοινό αγώνα για την απόκρουση των πρωτοφανών, ανάλγητων, εξοντωτικών αντεργατικών μέτρων, τα οποία βάζουν ταφόπλακα στο ναυτικό επάγγελμα και στην υπόσταση του κλάδου.

Η ΠΝΟ έχει εξαγγείλει 24ωρη πανελλαδική και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου με Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε στις 27 Νοεμβρίου, με αίτημα τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ελλήνων ναυτικών και την εξαίρεσή τους από τις επίμαχες διατάξεις του Νόμου Κατρούγκαλου (4387/2016).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png