Λήγει η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Κανονικά τα δρομολόγια από και προς την Αίγινα από αύριο Σάββατο.


Λήγει από σήμερα μεσάνυχτα Παρασκευής, η δεύτερη 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με απόφαση που έλαβε σήμερα η διοίκησή της. Τα δρομολόγια από την Αίγινα προς το λιμάνι του Πειραιά και αντίστροφα θα εκτελούνται κανονικά από αύριο το πρωί του Σαββάτου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Με σημερινή της ανακοίνωση η ΠΝΟ ευχαριστεί "τα πληρώματα των πλοίων και όλους τους ναυτεργάτες, οι οποίοι μαζικά, αγωνιστικά και δυναμικά ύψωσαν το ανάστημά τους συσπειρωμένοι γύρω από τη διοίκηση της ομοσπονδίας για την επιτυχία της κινητοποίησης". Ευχαριστεί επίσης και "το επιβατικό κοινό για την πλήρη κατανόησή του στο δίκαιο αγώνα μας".

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσή της αναφέρει ότι: "οι διαβεβαιώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και του υφυπουργού Εργασίας, λειτούργησαν προς το παρόν ως κατ' αρχήν πυροσβεστικό μέσο, πλην όμως σαφέστατα και αναμφισβήτητα δεν αποτελούν και ικανοποίηση των αιτημάτων μας".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png