Δεν υπάρχει επίσημο αίτημα για δρομολόγηση πλοίου στη Σουβάλα.


Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητήθηκε ενημέρωση (από τον κύριο Φίλιππο Τζίτζη) για το ακτοπλοϊκό δρομολόγια στη Σουβάλα. Αν δηλαδή κατά τη φετινή τουριστική περίοδο θα υπάρξει δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή γραμμή Πειραιά - Σουβάλα όπως είχε γίνει πέρυσι. Όπως εξήγησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, σε παλαιότερη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στη Σουβάλα την περίοδο των Χριστουγέννων, με τη συμμετοχή κατοίκων και φορέων της περιοχής, ήταν εμφανής η πρόθεση του εκπροσώπου της ακτοπλοϊκής εταιρίας, που εξυπηρέτησε πέρυσι την γραμμή Πειραιά - Σουβάλα, να συνεχίσει και φέτος.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ωστόσο στον πίνακα γνωμοδοτήσεων του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, από συνεδρίαση που έγινε στις 26 Απριλίου και συγκεκριμένα στο 15ο θέμα που αφορά στην ανάκληση της ανακοίνωσης του πλοίου από τις γραμμές Πειραιά - Σουβάλα και Πειραιά - Σουβάλα - Αγία Μαρίνα από 17 Απριλίου 2017, το συμβούλιο γνωμοδότησε ομόφωνα θετικά. Στο 22ο θέμα του πίνακα ανακοινώνεται η θετική γνωμοδότηση του συμβουλίου για την ετήσια δρομολόγηση του πλοίου στις γραμμές Λευκίμμης - Ηγουμενίτσας.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης είχε παραπέμψει για την ενημέρωση του θέματος στον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Σε σημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριο Γιώργο Σκαλτσιώτη, καθώς για το ζήτημα οι κάτοικοι και οι παραθεριστές της ευρύτερης περιοχής δείχνουν έντονο ενδιαφέρον, διευκρίνισε ότι επίσημο αίτημα για δρομολόγηση πλοίου στη Σουβάλα δεν υπάρχει, επίσης δήλωσε την πρόθεση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, για τη λειτουργία του δρομολογίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png