Κορυφώνεται σήμερα η επιβατική κίνηση στο λιμάνι της Αίγινας, για τους εκδρομείς του Πάσχα.

Αυξημένη, αλλά χωρίς να παρουσιαστούν προβλήματα, είναι σήμερα η επιβατική κίνηση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, καθώς κορυφώνεται η επιβατική κίνηση των εκδρομέων του Πάσχα που έχουν ως προορισμό το νησί. Οι άνεμοι έως μέτριοι από βόρειες διευθύνσεις, δεν δημιούργησαν προβλήματα στο επιβατικό κοινό του Αργοσαρωνικού. Την Μεγάλη Τετάρτη από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα νησιά του Αργοσαρωνικού αναχώρησαν 4.750 επιβάτες, 847 οχήματα, 49 φορτηγά και 141 δίκυκλα.

Χθες, Μεγάλη Πέμπτη, για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 39 δρομολόγια ενώ αναχώρησαν 8.167 επιβάτες 1.365 οχήματα, 42 φορτηγά και 304 δίκυκλα.Το Λιμεναρχείο Αίγινας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων του Πάσχα, καθώς η αυξημένη κίνηση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας αναμένεται να συνεχιστεί λόγω της μετάθεσης της ημερομηνίας της Εργατικής Πρωτομαγιάς, που μαζί με το Πάσχα αθροίζουν ένα πενθήμερο αργιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png