48ωρη απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ με την κατάθεση του ασφαλιστικού.

Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης, με προοπτική κλιμάκωσης, όταν κατατεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αποφάσισε στη συνεδρίασής της η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ). Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μέρος της ανακοίνωσης που εξέδωσε χθες, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία κατά την χθεσινή συνεδρίασή της, "αφού εξέτασε όλες τις μέχρι σήμερα εξελίξεις σχετικά με το ασφαλιστικό, επαναβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την προηγούμενη αμετάκλητη απόφασή της να κορυφώσει την συνδικαλιστική της παρέμβαση και δράση ενάντια στο "ασφαλιστικό", με νέα 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση με την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου για ψήφιση στην Ολομέλεια της βουλής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Η Ομοσπονδία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοφανή στάση της Κυβέρνησης, η οποία όχι μόνο αρνήθηκε τον ουσιαστικό διάλογο με τους ναυτεργάτες, αλλά φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεται και την κρισιμότητα της όλης καταστάσεως, συνέπεια της οποίας ο κλάδος των ναυτεργατών, οδηγείτε στην εξαθλίωση και στην εξαφάνιση".
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης:  "η ΠΝΟ δηλώνει και υπογραμμίζει ξεκάθαρα προς κάθε κατεύθυνση, ότι θα συνεχίσει, θα εντείνει και θα κλιμακώσει τον αγώνα της για την διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων ναυτεργατών".

Τέλος, "καλεί τους Έλληνες ναυτεργάτες να είναι σε ετοιμοπόλεμη κατάσταση και πανέτοιμοι για δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις, οι οποίες και θα κηρυχθούν αμέσως με την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου για ψήφιση στην Βουλή, ανεξάρτητα από ημέρα και ώρα που θα κατατεθεί".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png