Παρουσίαση του ανακαινισμένου Ε/Γ-Ο/Γ "Ιονίς", της Leve Ferries στους κατοίκους της Αίγινας.

Την Τρίτη 1 Μαρτίου θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ "Ιονίς", που πλέον πέρασε από την οικογένεια Τυρογαλά, στην εταιρία Leve Ferries του κυρίου Γιώργου Λεβεντάκη και θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στη γραμμή Αίγινα - Πειραιάς. Χθες, στο λιμάνι του Πειραιά έγινε η δεξίωση των εγκαινίων του πλοίου, το εσωτερικό του οποίου είναι πλήρως ανακαινισμένο. Σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι, το πλοίο κατέπλευσε στην Αίγινα, και για τέσσερις ώρες παρέμεινε ανοιχτό για τους κατοίκους του νησιού, που μπορούσαν να το επισκεφθούν, να δουν τους χώρους του και να μιλήσουν με το προσωπικό του. Η πρακτόρευση του πλοίου στην Αίγινα γίνεται από την κυρία Ευδοκία Στάθη, που μαζί με το κύριο Λεβεντάκη μίλησαν σήμερα το Aegina Portal.

Ο κύριος Λεβεντάκης παρουσίασε τους στόχους της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ευχαριστώντας παράλληλα τους κατοίκους της Αίγινας, λόγω της συνεργασίας του με το Δήμο, στη μεταφορά νερού με υδροφόρα πλοία, που έχει αναπτύξει επί σειρά ετών. Τόνισε την πεποίθησή του ότι το πλοίο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους του νησιού για πολλά χρόνια, ενώ διατύπωσε την πρόθεσή του να βοηθηθούν στη μετακίνησή τους προς τον Πειραιά ευπαθείς ομάδες της Αίγινας, ενώ σημείωσε ότι η μεταφορά του ασθενοφόρου, όταν αυτή είναι αναγκαία, θα γίνεται δωρεάν από την εταιρεία. Προσέθεσε επίσης ότι επιδίωξη της εταιρίας είναι σύντομα να ενταχθεί και ένα ακόμη πλοίο.

Οι κυρία Ευδοκία Στάθη κάλεσε τους κατοίκους του νησιού να επισκεφθούν το κιόσκι της εταιρίας στο λιμάνι της Αίγινας, προκειμένου να ενημερωθούν για τις ειδικές εκπτώσεις τιμών σε διάφορες κατηγορίες επιβατών, τα δρομολόγια και ότι άλλο επιθυμούν. Να σημειώσουμε ότι αρχικά το πλοίο θα πραγματοποιεί δύο δρομολόγια από τον Πειραιά και δύο δρομολόγια από Αίγινα. Από τις 18 Απριλίου θα προστεθεί και τρίτο δρομολόγιο, ενώ λίγες ημέρες μετά τα δρομολόγια θα γίνουν τέσσερα, τόσο από τον Πειραιά, όσο και από την Αίγινα. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το πλοίο θα εκτελέσει τέσσερα δρομολόγια ημερησίως. Η τιμή του εισιτηρίου 8.5 ευρώ και με επιστροφή 16 ευρώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png