Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους. Το Απόλλων Ελλάς αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά. Κανονικά το δρομολόγιο στις 15:30 από Αίγινα. [upd]

Προβλήματα δημιούργησαν στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αίγινας με τον Πειραιά οι πολύ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι που έπνεαν από τις πρώτες πρωινές ώρες στον Αργοσαρωνικό και έφτασαν τοπικά τα 7 μποφόρ. Τα υδροπτέρυγα δεν εκτέλεσαν δρομολόγια. Στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, το πλοίο Απόλλων Ελλάς έκανε αρκετές προσπάθειες να δέσει στην προβλήτα, αλλά λόγω των δυσμενών συνθηκών, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα λίγο μετά τις 13:00 να αναγκαστεί να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, χωρίς να αποβιβάσει επιβάτες στην Αίγινα.

Από το Podcasting News feed στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Οι συνθήκες στο λιμάνι της Αίγινας ήταν οι γνώριμες, όταν επικρατούν ισχυροί δυτικοί - βορειοδυτικοί άνεμοι, καθώς η διάβαση στους χώρους επιβίβασης και αποβίβασης των επιβατών γίνεται αδύνατη, αν όχι επικίνδυνη λόγω του έντονου κυματισμού. Ακόμη και όσοι έπρεπε να προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, έπρεπε να περάσουν από τα λιμνάζοντα νερά που φέρνει ο διαρκής κυματισμός.

Τελικά το Απόλλων Ελλάς, πραγματοποίησε το επόμενο δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ αναχώρησε στις 15:30 από το λιμάνι της Αίγινας. Κανονικά, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει το δρομολόγιο στις 19:15 από το λιμάνι της Αίγινας προς Πειραιά. [upd]Να σημειώσουμε ότι υπάρχει μία διόρθωση σχετικά με το πλοίο που πραγματοποίησε τα δρομολόγια από και προς την Αίγινα μετά τις 3 μ.μ. το οποίο ήταν το "Ποσειδών Ελλάς" και όχι το "Απόλλων Ελλάς".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png