Στους 25.381, υπολογίζονται από το Λιμεναρχείο Αίγινας, οι επιβάτες που ταξίδεψαν προς το νησί από τη Μεγάλη Δευτέρα έως τη Δευτέρα του Πάσχα.

Σχεδόν διπλάσιος, δηλαδή 25.381, είναι τελικά ο αριθμός των επιβατών που ταξίδεψε από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Αίγινας, την περίοδο της Μεγάλης Δευτέρας έως Δευτέρας του Πάσχα. Σύμφωνα με την Λιμενική Αρχή η απόκλιση βρίσκεται στο γεγονός ότι στην αρχική εκτίμηση των 13.500 επιβατών, δεν είχε συνυπολογιστεί η επιβατική κίνηση των ταξιδιωτών με ιπτάμενα δελφίνια, ενώ τα στοιχεία δεν περιελάμβαναν και τις ημέρες μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα, η οποία έχει επίσης δυναμική.

Την ίδια περίοδο τα αυτοκίνητα που μεταφέρθηκαν προς την Αίγινα είναι 3.950 Ι.Χ. 833 δίκυκλα και 190 φορτηγά αυτοκίνητα.  Το ίδιο διάστημα δηλαδή από τη Μεγάλη Δευτέρα έως τη Δευτέρα του Πάσχα μετακινήθηκαν από το λιμάνι της Αίγινας προς το λιμάνι του Πειραιά 18.152 επιβάτες 2.173 Ι.Χ. 601 δίκυκλα και 166 φορτηγά.
Ο Λιμενάρχης Αίγινας κύριος Κυριάκος Γκαρής μιλώντας στο Aegina Portal επισήμανε ότι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα συνεχίστηκε σήμερα το πρωί, με αυξημένη επιβατική κίνηση, ενώ σημείωσε ότι όπως εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς από τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης, περισσότεροι από 7.000 επιβάτες που ταξίδεψαν προς την Αίγινα το παραπάνω διάστημα παραμένουν στο νησί, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι από το Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας σε διάστημα μίας εβδομάδας εξυπηρετήθηκαν περισσότεροι από 43.000 επιβάτες. Στο video η αυξημένη κίνηση χθες το απόγευμα από την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στην Αίγινα στο Κεντρικό Λιμάνι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png