Δελτίο Τύπου για την έναρξη των δρομολογίων του πλοίου "Ιονίς".

Δελτίο Τύπου.
«"ΙΟΝΙΣ" το πλοίο που ήρθε για να κάνει τη διαφορά στο δρομολόγιο Πειραιάς - Αίγινα. Με όπλο το ευγενικό πλήρωμα, την ταχύτητα του, 55 λεπτά διάρκεια ταξιδιού Πειραιά - Αίγινα, τους άνετους χώρους του, ήρθε για να εξυπηρετήσει τους μόνιμους κατοίκους του νησιού και όλους τους επισκέπτες και φίλους της Αίγινας.

Ένα πλοίο Β’ κατηγορίας σύγχρονο, που μέχρι πρότινος πραγματοποιούσε δρομολόγια στη γραμμή Κυλλήνη Ζακύνθου. Η εταιρία Δ. Τυρογαλάς και ΣΙΑ Ν.Ε. “IONISFERRIES” αποφάσισε να βάλει το ΙΟΝΙΣ στη γραμμή Πειραιά Αίγινα για να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό του νησιού.
Η πολυετής πείρα της επιτρέπει να σχεδιάζει τα δρομολόγια κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετείται το επιβατικό κοινό με ποιότητα υψηλού επιπέδου.
Η εταιρία είναι περήφανη που με την οργάνωση της και την υπευθυνότητα της έχει πετύχει ακρίβεια και συνέπεια στους χρόνους αναχωρήσεων, καθώς και εύκολη και γρήγορη επιβίβαση του κοινού μας στα πλοία μας.

Για πρώτη φορά μία εταιρία που δραστηριοποιείται στη γραμμή Πειραιάς Αίγινα, αναγνωρίζοντας την οικονομική κρίση που περνάνε οι Αιγινήτες, κάνει έκπτωση στους μόνιμους κατοίκους του νησιού 20% για την μετακίνηση τους στο Πειραιά.

Ικανοποιεί τους επαγγελματίες στο χρόνιο αίτημα τους για δρομολόγιο αναχώρηση νωρίς από Πειραιά για Αίγινα  06.45 για να προλαβαίνουν το άνοιγμα της αγοράς στο νησί τα φορτηγά και οι μεταφορείς. Αλλά και δρομολόγιο νωρίς από Αίγινα προς Πειραιά 08.00 για να φτάνουν εγκαίρως στις δουλειές τους στην Αθήνα, διάρκεια ταξιδιού 55 λεπτά.

Προσφέρει πακέτα πολλαπλών διαδρομών με έκπτωση για τους μόνιμους που πηγαινοέρχονται για τις δουλειές τους στο νησί. Όπως και οι δικαιούχοι των εκπτώσεων (ΝΑΤ, φοιτητές, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, κα) οι οποίοι παίρνουν την ανάλογη έκπτωση στο εισιτήριο.

Και δεν σταματάει εδώ, κάνει έκπτωση 20% και στο αυτοκίνητο για όλους με την προϋπόθεση να κοπεί και εισιτήριο επιστροφής.

Περιμένουμε να σας μεταφέρουμε στο προορισμό σας γρήγορα, υπεύθυνα και με ασφάλεια.
ΙΟΝΙΣ το πλοίο της Αίγινας, το δικό σας πλοίο.

Για πληροφορίες στο www.ionisferries.gr


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png