Χωρίς πλοία θα μείνει η Αίγινα στις 27 Νοεμβρίου λόγω απεργίας της ΠΝΟ.


Τη συμμετοχή της στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, με Πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη τις 1 τα ξημερώματα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, σε συνεδρίαση της λίγες ημέρες πριν.



Η ΠΝΟ σε ανακοίνωσή της, διακηρύσσει, ότι θα υπερασπιστεί σθεναρά κάθε συνάδελφο, που διώκεται για την άσκηση του νόμιμου δικαιώματός του για απεργία, ενώ απαιτεί την τελική κατάργηση όλων των αντεργατικών διατάξεων με τις οποίες επιδιώκεται η φίμωση της φωνής των Ελλήνων ναυτικών.


Ζητάει επίσης την επανεξέταση των διατάξεων και των αποφάσεων του υπουργείου με τις οποίες μειώθηκαν δραστικά οι συνθέσεις των πληρωμάτων των πλοίων της ακτοπλοΐας και των πλοίων Ελλάδας- Ιταλίας, υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και αποκατάσταση της άδικης φορολόγησης των Ελλήνων ναυτικών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png