Ταλαιπωρία για τους 88 επιβάτες ιπτάμενου δελφινιού που ταξίδευαν προς Αίγινα λόγω βλάβης.

Βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του Ε/Γ-Υ/Γ «F/D ΑΘΗΝΑ» Ν.Π. 9824, διαπιστώθηκε βραδινές ώρες χθες, στην Αίγινα. Συγκεκριμένα , ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «F/D ΑΘΗΝΑ» Ν.Π. 9824, ότι κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου από Αγκίστρι για Αίγινα και ενώ το πλοίο βρισκόταν 1,5 ναυτικό μίλι έξωθεν του λιμένα Αίγινας, παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του.

Ανωτέρω πλοίο, κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα της Αίγινας όπου και αποβίβασε ασφαλώς τους ογδόντα οκτώ (88) επιβάτες, οι οποίοι εν συνεχεία προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας στον προορισμό τους.

Κατόπιν επιθεωρήσεως που διενεργήθηκε από μηχανικό του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, διαπιστώθηκε διαρροή καυσαερίων μεταξύ τούρμπο και οχετού καυσαερίων αριστερής κύριας μηχανής του πλοίου. Από το Λιμεναρχείο Αίγινας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης Πιστοποιητικού Αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Με πληροφορίες από Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png