Θετικές οι εξελίξεις για τη δρομολόγηση οχηματαγωγού πλοίου στη Σουβάλα.

Θετικές φαίνεται να είναι μέχρι αυτή τη στιγμή οι εξελίξεις για τη δρομολόγηση του οχηματαγωγού πλοίου "Ποσειδών Ελλάς" κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου (Ιούνιος - Σεπτέμβριος) στο λιμάνι της Σουβάλας. Στο τέλος του προηγούμενου μήνα η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού είχε ενημερώσει με έγγραφό της το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για την πρόθεσή της το πλοίο να εκτελεί δρομολόγια, εάν το βύθισμα στην περιοχή που προσδένει το πλοίο ήταν βάθος 4,5 - 5 μέτρα σε μήκος 100-120 μέτρων από την προβλήτα και πλάτος 30-35 μέτρων.

Μετά από τη βυθομέτρηση που έκανε στην συγκεκριμένη περιοχή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας ενημέρωσε την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού ότι τα βάθη κυματισμού είναι 3,5 μ. εμπρός από την προβλήτα αυξανόμενα σταδιακά στα 4,20μ., 5,20μ. μέχρι 8,30μ. στα 100μέτρα. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, η κοινοπραξία μετά την απάντησή του είναι θετική ώστε να δρομολογήσει πλοίο στο λιμάνι της Σουβάλας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png