Δεν θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις ενόψει των εορτών του Πάσχα η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Ως δέσμευση της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας μπορεί να μεταφραστεί η ανακοίνωσή της με την οποία αποφάσισε να μη προχωρήσει σε περαιτέρω κινητοποιήσεις ενόψει των εορτών του Πάσχα, μετά και τη συμμετοχή στην 24ωρη απεργία τής ΓΣΕΕ χθες. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι: "αφού εξετάστηκαν οι νεότερες εξελίξεις στη ναυτεργασία, όπως αυτές διαμορφώθηκαν με την υπογραφή των νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στα επιβατηγά πλοία της ακτοπλοΐας και στα μεσογειακά επιβατηγά και τουριστικά πλοία, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων".

Οι πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ είχαν δημιουργήσει ένα δικαιολογημένο αίσθημα ανασφάλειας στους καταστηματάρχες και τους επιχειρηματίες του νησιού, λόγω των εορτών του Πάσχα αλλά και της αύξησης της επιβατικής κίνησης που αναμένεται την ίδια περίοδο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png