Χωρίς πλοία η Αίγινα από το πρωί της Δευτέρας. Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρά η ΠΝΟ.

Χωρίς πλοία θα μείνει η Αίγινα από το πρωί της Δευτέρας, καθώς με σημερινή της ανακοίνωση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία θα προχωρήσει σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Ήδη κύκλοι της αγοράς εκφράζουν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων και τον αντίκτυπο που θα είχε κάτι τέτοιο στην εξαιρετικά πιεσμένη τοπική αγορά.

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ζητά: Άμεση απόσυρση του πολυνομοσχεδίου και διαγραφή των ρυθμίσεων που αφορούν την ναυτεργασία, αμεση απόσυρση του νέου σχεδίου νόμου για τα Τουριστικά πλοία και διαγραφή των σε βάρος του κλάδου μας ρυθμίσεων, διατήρηση των ρυθμίσεων χρηματοδότησης του ΝΑΤ από τον δημόσιο προϋπολογισμό.

Επίσης: Υπογραφή ΣΣΝΕ σε όλες της κατηγορίες των πλοίων και πλήρης εφαρμογή των μέχρι σήμερα συμβατικών υποχρεώσεων της εργοδοσίας και της κείμενης νομοθεσίας και άμεση και πλήρης εξόφληση των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών πολλών μηνών, των πληρωμάτων των πλοίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png