Αποκολλήθηκε πτερύγιο έλικας από ιπτάμενο δελφίνι. Με ασφάλεια αποβιβάστηκαν οι επιβάτες στο λιμάνι της Αίγινας.

Την αποκόλληση ενός εκ των πτερυγίων της έλικας του ιπταμένου δελφινιού "Ερατώ", διαπίστωσε επαγγελματίας δύτης ύστερα από επιθεώρηση που διενεργήθηκε από μηχανικό του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, στο πλοίο "Ερατώ" το οποίο βρισκόταν χθες το απόγευμα σε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Αίγινας μεταφέροντας ογδόντα οχτώ επιβάτες, έγινε αντιληπτός έντονος κραδασμός στη δεξιά κύρια μηχανή.

Ο πλοίαρχος του σκάφους ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Αίγινας, ενώ το πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι του νησιού, όπου και αποβιβάστηκαν οι επιβάτες που μετέφερε. Από το Λιμεναρχείο Αίγινας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του "Ερατώ" μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης καθώς και προσκόμισης Πιστοποιητικού Αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

(Με πληροφορίες από ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος)


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png