Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού. Ξεκινά σήμερα Τρίτη.

Με τη φιλοσοφία: "Ενωθήκαμε για να σας ταξιδεύουμε φθηνότερα, σε καλύτερες ώρες, με τα καλύτερα πλοία", ξεκινούν σήμερα Τρίτη τα δρομολόγια της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού. Στην κοινοπραξία συμμετέχουν τα επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία "Φοίβος" της εταιρίας Nova Ferries, το "Αχαιός" της εταιρίας 2wayferries και τα πλοία "Άρτεμις" και "Ποσειδών Ελλάς" της εταιρίας Hellenic Seaways. Αν και για το θέμα θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού θα προσφέρει χαμηλό εισιτήριο, ανάλογα με τα δρομολόγια και τα πακέτα, που θα κοστίζει 7 ευρώ για τον επιβάτη από το λιμάνι του Πειραιά και 18 ευρώ για το ΙΧ αυτοκίνητο.

Παράλληλα δίνεται μεγάλη έμφαση στον ορθολογισμό του προγραμματισμού των δρομολογίων, ώστε να υπάρχει καλή ροή, σε ώρες που εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες. Λίγο πριν από το επίσημο ξεκίνημα της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού, φαίνεται να υπάρχει αισιοδοξία μεταξύ των εταιριών που συμμετέχουν, κυρίως για την επίτευξη ενός ρεαλιστικού προγραμματισμού των δρομολογίων προς όφελος των επιβατών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png