Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αίγινας με τον Πειραιά.

Μία μεγάλη προσαρμογή στις απαιτήσεις των καιρών και στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στις ανάγκες της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Αίγινας με το λιμάνι του Πειραιά φαίνεται ότι θα φέρει η νέα χρονιά. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες δύο εταιρίες που δραστηριοποιούνται ήδη στη γραμμή και μία ακόμη η οποία επανέρχεται με το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο "Αχαιός", σχηματίζουν ένα νέο ακτοπλοϊκό σχήμα ενδεχομένως υπό τη μορφή κοινοπραξίας. Στόχος είναι να δημιουργηθούν πολλαπλά οφέλη για τους επιβάτες της γραμμής, με την προσαρμογή των δρομολογίων στις ουσιαστικές ανάγκες του νησιού.

Με την επιστροφή του "Φοίβος", μετά την ετήσια επιθεώρησή του, του αμφίδρομου πλοίου "Αχαιός" στις 2 Ιανουαρίου και όπως όλα δείχνουν του επιβατηγού - οχηματαγωγού "Άρτεμις" θα διαμορφωθεί μία νέα εικόνα στα δεδομένα της ακτοπλοϊκής σύνδεση της Αίγινας με τον Πειραιά. Για το θέμα θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png