Προβλήματα στην εκτέλεση των δρομολογίων στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας από τις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ. Ομαλοποιείται η κατάσταση.

Προβλήματα παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί στην ομαλή εκτέλεση των προγραμματισμένων στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας από τις κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, καθώς όπως είχε εξαγγείλει, δεν θα επέτρεπε να εκτελεστούν τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών εταιριών, που δεν έχουν καταβάλει τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους σε αυτές. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο στο λιμάνι του Πειραιά, όσο και στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, να προκληθεί αναστάτωση και ταλαιπωρία για τους επιβάτες.

Τελικά μετά τις 9 το πρωί αναχώρησε ένα ιπτάμενο για Αίγινα, καθώς οι ναυτεργάτες ενημερώθηκαν εγγράφως από εκπρόσωπο της πλοιοκτήτριας εταιρείας ότι έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα τους μέχρι και τον Φεβρουάριο. Μετά τις 10 η κατάσταση άρχισε να ομαλοποιείται, καθώς μέχρι και αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι τα δρομολόγια των πλοίων θα γίνουν, αν και θα υπάρχουν αλλαγές στις ώρες αναχώρησης και άφιξης.

Για το λόγο αυτό, όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν καλό θα ήταν πρώτα να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους ακτοπλοϊκά πρακτορεία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png