Προβλήματα στην εκτέλεση των δρομολογίων στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας από τις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ. Ομαλοποιείται η κατάσταση.

Προβλήματα παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί στην ομαλή εκτέλεση των προγραμματισμένων στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας από τις κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, καθώς όπως είχε εξαγγείλει, δεν θα επέτρεπε να εκτελεστούν τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών εταιριών, που δεν έχουν καταβάλει τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους σε αυτές. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο στο λιμάνι του Πειραιά, όσο και στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, να προκληθεί αναστάτωση και ταλαιπωρία για τους επιβάτες.

Τελικά μετά τις 9 το πρωί αναχώρησε ένα ιπτάμενο για Αίγινα, καθώς οι ναυτεργάτες ενημερώθηκαν εγγράφως από εκπρόσωπο της πλοιοκτήτριας εταιρείας ότι έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα τους μέχρι και τον Φεβρουάριο. Μετά τις 10 η κατάσταση άρχισε να ομαλοποιείται, καθώς μέχρι και αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι τα δρομολόγια των πλοίων θα γίνουν, αν και θα υπάρχουν αλλαγές στις ώρες αναχώρησης και άφιξης.

Για το λόγο αυτό, όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν καλό θα ήταν πρώτα να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους ακτοπλοϊκά πρακτορεία.