Χωρίς πλοία θα μείνει η Αίγινα 31 Ιανουαρίου και 1η Φεβρουαρίου λόγω απεργίας της ΠΝΟ.

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, λόγω 48ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Πρόκειται για απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασής της. Με αυτό τον τρόπο η ΠΝΟ αντιδρά στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας "Ανασυγκρότηση και άλλες διατάξεις" με το οποίο προβλέπονται αλλαγές στα εργασιακά των ναυτικών και γενικότερα στον κλάδο της ακτοπλοΐας.


Σύμφωνα μάλιστα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΝΟ, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα πως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφάσισε την πλήρη καταδίκη του νομοσχεδίου απαιτώντας την άμεση απόσυρση του και "κατέληξαν ότι το σχέδιο αυτό αποτελεί ταφόπλακα σε ό,τι είχε απομείνει για τους Έλληνες ναυτεργάτες, ιδιαίτερα για εκείνους που απασχολούνται στην επιβατηγό ναυτιλία".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png