Αναστάτωση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, κατά τη διάρκεια των χειρισμών απόπλου του οχηματαγωγού "Απόλλων Ελλάς".

Κλίμα φόβου και αγωνίας επικράτησε, για λίγα λεπτά, χθες το απόγευμα στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, ανάμεσα στους περαστικούς και τους επιβάτες των πλοίων που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στις προβλήτες. Αιτία οι μανούβρες του επιβατηγού πλοίου "Απόλλων Ελλάς", κατά τη διάρκεια των χειρισμών του απόπλου, καθώς το πλοίο κατέληξε να πάρει κατεύθυνση πλαγιοδέτησης στην μεγάλη προβλήτα. Το πλοίο νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει τη μεταφορά των βυτιοφόρων υγρών καυσίμων.


Την αγωνία όσων βρίσκονταν στο λιμάνι, επέτεινε το γεγονός ότι η πλώρη του σκάφους πλησίαζε όλο και περισσότερο προς την πρύμη του οχηματαγωγού πλοίου "Φοίβος", το οποίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν δεμένο στη μεγάλη προβλήτα, καθώς θα αναχωρούσε στις 18:30 σε προγραμματισμένο δρομολόγιο προς Πειραιά. Τελικά η πλώρη του "Απόλλων Ελλάς" προσέκρουσε σε τμήμα της πρύμνης του "Φοίβου", ευτυχώς χωρίς να δημιουργηθούν σημαντικές υλικές ζημιές, όπως επιβεβαιώνεται και από τη Nova Ferries.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png