Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων. Δεν αναμένονται προβλήματα το επόμενο διήμερο. .

Κανονικά εκτελούνται μέχρι αυτή την ώρα (13:57:37) τα δρομολόγια των ιπτάμενων και συμβατικών πλοίων στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι που πνέουν από χθες το βράδυ στον Αργοσαρωνικό, δυσκόλεψαν τις διαδικασίες πρόσδεσης του επιβατικού - οχηματαγωγού πλοίου "Απόλλων Ελλάς" κατά τη διάρκεια του πρωινού δρομολογίου. Ωστόσο τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται κανονικά, ενώ οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι αναμένεται να εξασθενήσουν σταδιακά από το απόγευμα.


Προβλήματα δεν αναμένεται να δημιουργηθούν ούτε αύριο Παρασκευή, ανήμερα της εορτής του πολιούχου της Αίγινας Αγίου Νεκταρίου, οπότε και αναμένεται να υπάρχει αύξηση της κίνησης των επιβατών, που θα επισκεφθούν το νησί με την ευκαιρία των θρησκευτικών εκδηλώσεων. Πάντως με τους μέχρι τώρα πίνακες των δρομολογίων για το επόμενο διήμερο, δεν φαίνεται να επιστρέφει στα δρομολόγια της γραμμής το πλοίο Άγιος Νεκτάριος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png