Νέα απεργία της ΠΝΟ. Χωρίς πλοία θα μείνει η Αίγινα την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου. .

Χωρίς πλοία θα μείνει η Αίγινα τη Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδιά αποφάσισε τη συμμετοχή των ναυτεργατών, στη 48ωρη γενική απεργία που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Να σημειώσουμε ότι ένα από τα σημαντικότερα θέματα που τέθηκαν στο ετήσιο προσυνεδριακό Γενικό Συμβούλιο της ΠΝΟ, ήταν αυτό της διασφάλισης των θέσεων εργασίας των Ελλήνων ναυτικών, λόγω των νέων μέτρων.


Αποφασίστηκε η περιφρούρηση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου που ισχύει στην ακτοπλοΐα, ενώ ζητήθηκε η άμεση άρση του μέτρου της πολιτικής επιστράτευσης των ναυτεργατών, που συνεχίζεται για δύο χρόνια. Επίσης, έγινε ενημέρωση για τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση του ελληνικού νηολογίου, που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των Ελλήνων ναυτεργατών. Η 48ωρη απεργία της 6ης και 7ης Νοεμβρίου είναι η τρίτη από το τέλος του καλοκαιριού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png