Δεν θα εκτελεί δρομολόγια το πλοίο "Άγιος Νεκτάριος" τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου. .

Δεν θα εκτελέσει δρομολόγια το πλοίο "Αγιος Νεκτάριος" τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου. Αυτό προκύπτει από σημερινή επικοινωνία με το πρακτορείο της εταιρείας ΑΝΕΣ στην Αίγινα. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η εταιρία ΑΝΕΣ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τους λόγους για τους οποίους δεν θα εκτελεστούν δρομολόγια. Η ανακοίνωση αναφέρει:


"Το Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου απέρριψε την αίτηση ετήσιας δρομολόγησης του πλοίου μας Ε/Γ- Ο/Γ Άγιος Νεκτάριος Αίγινας για τυπικούς λόγους (μη υποβολή φορολογικής ενημερότητας). Εντύπωση και εύλογα ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι, κάτω από συνθήκες ολοσχερούς οικονομικής κατάρρευσης των ακτοπλοϊκών εταιρειών, είμαστε η μοναδική εταιρεία με οφειλές προς το Δημόσιο; Η εταιρεία μας θα επανυποβάλλει το αίτημα δρομολόγησης και ελπίζουμε ότι στις επόμενες ημέρες το πλοίο μας θα επανέλθει κανονικά στα δρομολόγιά του. Διαβεβαιώνουμε το επιβατικό κοινό ότι η όποια προσπάθεια μονοπώλησης της γραμμής Πειραιά - Αίγινα δε θα περάσει. Η χαμηλή τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζει η εταιρεία μας είναι προς όφελος των επιβατών και του τόπου και πρέπει να έχει συνέχεια".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png