Νέος γύρος κινητοποιήσεων από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της φαίνεται ότι οδηγείται η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία μετά και την αποστολή του σχετικού εξώδικου χθες. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι αυτή τη στιγμή, η πρόθεση της διοίκησης της ΠΝΟ είναι να συσχετίσει τις κινητοποιήσεις της με την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων στη Βουλή. Πάντως η διοίκηση αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου για να αποφασίσει το πότε θα ξεκινήσουν οι κινητοποιήσει και τι μορφή θα έχουν αυτές.


Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες η ΠΝΟ αναφέρει ανάμεσα σε άλλα: "Μπροστά στη νέα λαίλαπα μέτρων, η διοίκηση της ΠΝΟ απεφάσισε να αναλάβει δυναμικές κινητοποιήσεις, σε μια προσπάθεια ανατροπής των όσων απεργάζεται η κυβέρνηση και σαν πρώτο βήμα προχωρεί στην αποστολή εξωδίκου», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία. Οι ναυτεργάτες αντιδρούν στην πίεση για ατομικές συμβάσεις αλλά και στη διαφαινόμενη -από διαρροές στον Τύπο- δυσμενή αλλαγή του τρόπου φορολόγησής τους, με αύξηση της φορολογίας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png