Ταλαιπωρία για τους επιβάτες στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας. .

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες το απόγευμα του Σαββάτου στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας, όταν από άγνωστη αιτία έμπλεξαν οι άγκυρες δύο πλοίων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη μεγάλη προβλήματα του λιμανιού. Πιο συγκεκριμένα το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έμπλεξαν οι άγκυρες του ημερόπλοιου Aegean Glory και του επιβατηγού - οχηματαγωγού Άγιος Νεκτάριος. Το αποτέλεσμα ήταν το πλοίο Aegean Glory που εκείνη την ώρα αναχωρούσε να λάβει μία θέση παράλληλη προς την προβλήτα, εμποδίζοντας την πρόσδεση των πλοίων Απόλλων και Φοίβος.


Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε στις 19:45 περίπου όταν οι δύτες κατάφεραν να ξεμπλέξουν τις άγκυρες και το τουριστικό πλοίο αναχώρησε τελικά για τον προορισμό του. Το πλοίο Άγιος Νεκτάριος αναχώρησε με καθυστέρηση μίας ώρας και 15 λεπτών (αντί 18:30 στις 19:45), το πλοίο Απόλλων με προγραμματισμένο δρομολόγιο στις 19:15 αναχώρησε περίπου στις 20:20 και το πλοίο Φοίβος αντί να προσδέσει στο λιμάνι στις 19:15 προσέδε στις 20:00 μ.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png