Προσάραξη ιπταμένου δελφινιού στη Μετώπη. Οι 59 επιβάτες μεταφέρθηκαν με άλλο πλοίο στο λιμάνι της Αίγινας. .

Την άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος προκάλεσε η ενημέρωση του κυβερνήτη του ιπταμένου flying dolphin XIX της Hellenic Seaways, το οποίο κατά τη διάρκεια του πρωινού δρομολογίου και ενώ μετέφερε 59 επιβάτες, προσάραξε σε αβαθή ύδατα, νοτιοανατολικά της βραχονησίδας "Μετώπη". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πλοίο λόγο του καιρού απομακρύνθηκε αρκετά από το λιμάνι της Αίγινας προκειμένου να πάρει πορεία προς το λιμάνι του Πειραιά. Οι επιβάτες ένιωσαν ένα ισχυρό τράνταγμα, ενώ την ίδια στιγμή το σκάφος ακινητοποιήθηκε πάνω στα αβαθή.


Στο σημείο έφτασαν παραπλέοντα σκάφη, ενώ τους επιβάτες του ιπταμένου μετέφερε στην Αίγινα το πλοίο που εκτελεί τα τοπικά δρομολόγια προς Αγκίστρι. Οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και προωθήθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά με άλλα πλοία. Στο σημείο του συμβάντος βρίσκεται το ρυμουλκό σκάφος "Μαλτέζος ΙΙ" προκειμένου να βοηθήσει στην απομάκρυνση του ιπταμένου. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png