Χωρίς πλοία για δεύτερη ημέρα η Αίγινα. Με θαλάσσια ταξί η μετακίνηση προς τον Πειραιά. .

Για δεύτερη ημέρα χωρίς πλοία έμεινε σήμερα η Αίγινα, λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Το μεσημέρι έγινε ένα δρομολόγιο το διερχόμενου από τον Πόρο οχηματαγωγού "Ποσειδών", το οποίο μετέφερε δόκιμους της σχολής του Λιμενικού Σώματος. Το πλοίο αναχώρησε λίγα λεπτά αργότερα μεταφέροντας μικρό αριθμό επιβατών. Οι κάτοικοι του νησιού που πρέπει να ταξιδέψουν προς το Λιμάνι του Πειραιά χρησιμοποιούν και σήμερα θαλάσσια ταξί.


Πλήγμα δέχθηκαν ήδη τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού, καθώς υπάρχουν εκατοντάδες ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία, χωρίς όμως να μπορεί να επιβεβαιωθεί ο ακριβής αριθμός. Παρόμοια τα προβλήματα και στην εμπορευματική κίνηση του νησιού παρέλυσε λόγω της απεργίας της ΠΝΟ. Ωστόσο ένας σημαντικός αριθμός παραθεριστών που έχουν εξοχικές κατοικίες στο νησί παρέμειναν από το Σαββατοκύριακο. Τέλος τα ακτοπλοϊκά πρακτορεία του νησιού παραμένουν ανοικτά και μπορούν να γίνουν κρατήσεις για τις επόμενες μέρες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png