Παρατείνεται η αγωνία για την απεργία της ΠΝΟ. Συνεδριάζει αύριο. .

Ολοκληρώθηκε αργά σήμερα το απόγευμα η συνάντηση της υπουργού Ανάπτυξης και Ναυτιλίας, Άννας Διαμαντοπούλου με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Η συνάντηση έγινε μέσα στο κλίμα πιέσεων που διαμόρφωσαν οι επιστολές και οι ανακοινώσεις από περιφερειακές διοικήσεις, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και φορέων των νησιωτικών περιοχών, αλλά και τουριστικών φορέων. Μετά τη συνάντηση ο γ.γ. της ΠΝΟ κύριος Χαλάς δήλωσε ότι "είμαστε πολύ μακριά από αυτά που ζητάμε". Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει αύριο Παρασκευή.


Στην Αίγινα επιχειρηματίες του τουρισμού κάνουν λόγο για οικονομική καταστροφή, ενώ δεν λείπουν και εκείνοι που μιλούν για μόνιμη περιθωριοποίηση της ευαίσθητης τοπικής οικονομίας του νησιού. Για το ενδεχόμενο των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΝΟ τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη εξέδωσαν χθες Πέμπτη σχετικά Δελτία Τύπου και επιστολές ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο βουλευτής της Α' Πειραιά κύριος Δημήτρης Καρύδης και ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Δημήτρης Κατσικάρης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png