Αντιδράσεις ώστε να μην δέσουν τα πλοία τη Μεγάλη Εβδομάδα. .

Έντονες αντιδράσεις σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης και πολιτικών κομμάτων, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 24ώρα προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η απεργιακή κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που έχει προκηρύξει 48ωρη απεργία τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη. Πρόκειται για αντιδράσεις στις οποίες συναινούν οι τοπικές κοινωνίες, καθώς το οικονομικό πλήγμα για αυτές θα είναι τεράστιο.


Χθες, αργά το βράδυ για το ίδιο θέμα απέστειλε επιστολή ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, προς τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας κύριο Γιάννη Χαλά. Φαίνεται ότι ανάμεσα στο αρμόδιο υπουργείο και την ΠΝΟ υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας προκειμένου να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα, που θα οδηγήσει σε διευκρινήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, για τη συνάντηση μεταξύ της υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου και εκπροσώπων της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png