Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία. Απαγορευτικό σήμερα, απεργία αύριο. .

Οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι που πνέουν από το πρωί στον Αργοσαρωνικό, κράτησαν δεμένα τα πλοία της γραμμής, αφήνοντας ανεκτέλεστα προγραμματισμένα δρομολόγια. Έξω από το κεντρικό λιμάνι του νησιού το πλοίο "Φοίβος" παραμένει αρόδου, περιμένοντας μέχρι τις 4 το απόγευμα το νέο δελτίο, οπότε και θα γίνει γνωστό αν θα επιτραπεί ο απόπλους ή όχι. Λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων ο πλοίαρχος δεν προσεγγίζει στην προβλήτα του κεντρικού λιμανιού. Όπως είναι φυσικό δρομολόγια δεν εκτελούν ούτε τα ιπτάμενα πλοία. Δεμένο στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας παραμένει το ιπτάμενο "Ερατώ".


Πάντως σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και την 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αύριο Τρίτη η ΠΝΟ αποφάσισε τα πλοία να δέσουν για 24 ωρες συμμετέχοντας στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ.

Ενημέρωση 16:12:49: Επιχείρηση επείγουσας μεταφοράς ασθενούς στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας από το "Φοίβο". Το πλοίο "Φοίβος" προσέγγισε τελικά στην προβλήτα για να παραλάβει από το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας άνδρα, που για λόγους υγείας έπρεπε να μεταφερθεί κατεπειγόντως σε νοσοκομείο του Πειραιά. Το πλοίο απέπλευσε χωρίς να επιβιβάσει επιβάτες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png