Χωρίς πλοία ενδέχεται να μείνει αύριο Τρίτη η Αίγινα. Δένει το "Άγιος Νεκτάριος". (σε ενημέρωση)

Προσοχή θα πρέπει να δείξει το επιβατικό κοινό που σκοπεύει να ταξιδέψει από και προς το λιμάνι του Πειραιά αύριο Τρίτη, καθώς ενδέχεται να μην πραγματοποιηθούν προγραμματισμένα δρομολόγια λόγω της Πανεργατικής Απεργίας της 17ης Ιανουαρίου. Σημειώνουμε ότι για το αν θα πραγματοποιηθούν ή όχι δρομολόγια την Τρίτη δεν έχουμε καταφατική απάντηση από το σύνολο των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Αίγινα, η ενημέρωση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παράλληλα η  ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αίγινας με το λιμάνι του Πειραιά, από σήμερα θα πραγματοποιείται χωρίς τον "Άγιο Νεκτάριο". Το πλοίο θα μείνει εκτός δρομολογίων μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου λόγω της προγραμματισμένης ετήσιας συντήρησής του.

ενημέρωση 19:02:31: Μέχρι αυτή τη στιγμή στη Λιμενική Αρχή δεν έχει κοινοποιηθεί κάποιο επίσημο έγγραφο, για το αν θα πραγματοποιηθούν ή όχι τα δρομολόγια της Τρίτης. Το βέβαιο είναι ότι θα πραγματοποιηθεί ένα δρομολόγιο το πρωί (διερχόμενο) προς Πειραιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png