Επιδείνωση του καιρού με θυελλώδεις νότιους ανέμους από αύριο Παρασκευή. .

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού ανήμερα των Θεοφανείων, καθώς παρά την ηλιοφάνεια και τους ασθενείς ανέμους σήμερα στην Αίγινα, σημαντική αναμένεται να είναι η επιδείνωση του καιρού από αύριο Παρασκευή. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας η διέλευση χαμηλών βαρομετρικών θα αλλάξει το σκηνικό του καιρού. Για το ίδιο θέμα επικοινωνήσαμε με τη Λιμενική Αρχή Αίγινας, η οποία επιβεβαίωσε το δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων που αναμένονται την Παρασκευή στον Αργοσαρωνικό.


Πιο συγκεκριμένα, αναμένονται θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι που θα φτάσουν τοπικά ακόμη και τα 8-10 μποφόρ. Από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας, λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών που αναμένονται στο νησί από την Παρασκευή, γίνεται σύσταση στους ιδιοκτήτες σκαφών να δείξουν τη δέουσα προσοχή, αλλά και στο επιβατικό ώστε να προγραμματίσει ανάλογα τις μετακινήσεις του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png