Ταλαιπωρία για τους 17 επιβάτες ιπτάμενου δελφινιού στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας.

Ταλαιπωρία χθες το απόγευμα για τους 17 επιβάτες του ιπτάμενου Venus I το οποίο αντιμετώπισε μηχανική βλάβη κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου προς Αγκίστρι. Πιο συγκεκριμένα το ιπτάμενο αναχώρησε από το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας στις 16:30 με προορισμό το λιμάνι του Αγκιστρίου, αλλά πέντε λεπτά αργότερα παρουσίασε πρόβλημα στον έλικα της δεξιάς κύρια μηχανής. Το πλοίο επέστρεψε αυτοδύναμα και με ασφάλεια στην Αίγινα, από όπου οι 6 επιβάτες που ταξίδευαν για Αγκίστρι προωθήθηκαν με μέριμνα της εταιρίας στον προορισμό τους με θαλάσσιο ταξί, ενώ οι υπόλοιποι που είχαν ως προορισμό το λιμάνι του Πειραιά με οχηματαγωγό πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο.

Από την επιθεώρηση που έγινε στο σκάφος διαπιστώθηκε απώλεια σε μέρους του δεξιού άξονα και της έλικας του σκάφους, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ιπταμένου μέχρι την προσκόμιση του πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί. Μετά τη σχετική έγκριση το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι της Αίγινας χωρίς επιβάτες ώστε να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες επισκευές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png