Σε ισχύ το μερικό απαγορευτικό απόπλου από το πρωί για την Αίγινα. Δρομολόγια δεν εκτέλεσε ούτε η υδροφόρα. .

Σε ισχύ είναι από το πρωί το μερικό απαγορευτικό απόπλου για τα ιπτάμενα πλοία που πραγματοποιούν τα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Αίγινας. Το χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού από το Σάββατο το απόγευμα στο νησί, κράτησε δεμένα τα ιπτάμενα δελφίνια και χθες Κυριακή. Τα δρομολόγια έγιναν μόνο με συμβατικά πλοία. Το ίδιο ισχύει και σήμερα καθώς οι βόρειοι - βορειοανατολικοί άνεμοι που πνέουν στον Αργοσαρωνικό με ένταση 7 - 8 μποφόρ δεν εξασθένισαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δρομολόγια επίσης, λόγω του καιρού, δεν εκτέλεσε και το  οχηματαγωγό Άγιος Νεκτάριος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα εκτελέσει το απογευματινό δρομολόγιο.


Δρομολόγια επίσης δεν έχει εκτελέσει λόγω του καιρού η υδροφόρα. Η συννεφιά και οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι προβλέπεται να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού και για αύριο Τρίτη. Στη βόρεια πλευρά του νησιού τα φαινόμενα παρουσιάζονται ιδιαίτερα έντονα, χωρίς όμως να έχουν προκύψει ιδιαίτερα προβλήματα. Προβλήματα δεν έχουν παρουσιαστεί επίσης στο λιμάνι της Σουβάλα. Ισχυρές είναι οι ριπές του ανέμου στον παραλιακό δρόμο Αίγινας  - Σουβάλας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png