Απαγορεύτηκε το απόπλου για τα ιπτάμενα δελφίνια λόγω των ισχυρών ανέμων. .

Μερικό απαγορευτικό ισχύει από το πρωί, καθώς απαγορεύτηκε ο απόπλους των ιπταμένων δελφινιών για Αίγινα και τα άλλα νησιά του Αργοσαρωνικού. Κανονικά ωστόσο εκτελούνται σήμερα στο κεντρικό λιμάνι του νησιού τα δρομολόγια των συμβατικών πλοίων. Αναμένεται ότι το μερικό απαγορευτικό θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι και το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν σήμερα Κυριακή, θα ήταν καλό να επικοινωνήσουν με τα τοπικά ακτοπλοϊκά πρακτορεία.


Ιδιαίτερα αισθητή είναι η πτώση της θερμοκρασίας σήμερα στην Αίγινα, καθώς το θερμόμετρο νωρίς το πρωί έδειξε 9 βαθμούς °C, αλλά με την αίσθηση του ψύχους να είναι αισθητά χαμηλότερη. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ. Παρόμοιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες αύριο Δευτέρα, με το κρύο να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, ενώ δεν αποκλείονται βροχοπτώσεις στη διάρκεια της ημέρας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png