Χωρίς δρομολόγια της Hellenic Seaways. Ένταση και ταλαιπωρία στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. .

Ταλαιπωρία, αλλά και ένταση μεταξύ των επιβατών και των ιδιοκτητών οχημάτων παρατηρείται από το πρωί στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Παρά το γεγονός ότι σήμερα στις 6 το πρωί έληξαν στα λιμάνια όλης της χώρας οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ, τα πλοία της εταιρείας Hellenic Seaways δεν έκαναν δρομολόγια. Κι αυτό γιατί δεν έχουν υπογραφεί κάποιες συμβάσεις εργασίας. Έτσι, μετά από οκτώ ημέρες χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αίγινας με τον Πειραιά, ο μεγάλος όγκος των οχημάτων και των επιβατών δεν μπόρεσε να ταξιδέψει σήμερα το πρωί.


Σε αυτό συνέτεινε το γεγονός ότι το οχηματαγωγό "Φοίβος" δεν εκτελεί δρομολόγια το πρωί της Τρίτης. Ωστόσο κανονικά θα γίνουν τα προγραμματισμένα δρομολόγια τόσο του "Φοίβος" όσο και του "Αγίου Νεκταρίου". Κανονικά επίσης γίνονται τα δρομολόγια των ιπταμένων της Aegean Flying Dolphins. Φαίνεται ότι η ταλαιπωρία για τους εκατοντάδες επιβάτες στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας θα συνεχιστεί για αρκετές ώρες ακόμη, τουλάχιστον μέχρι τα δρομολόγια της Hellenic Seaways να ομαλοποιηθούν.

ενημέρωση: Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες τα πληρώματα των πλοίων ¨"Απόλλων Ελλάς», "Ποσειδών Ελλάς" και "Νεφέλη", αρνήθηκαν να εργαστούν καθώς δεν έχουν λάβει δεδουλευμένα χρήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png